Vijesti

Održan  II studijski  posjet PMF-u

24. travnja 2021. održan je drugi studijski posjet PMF-u, prilikom kojeg su djelatnici PMF-a, doc.dr.sc. Goranka Nogo i dr. sc. Goran Igaly polaznicima edukacije i održali prezentaciju: Dijelovi kurikuluma nastavnog predmeta informatika u kojima postoji mogućnost korištenja robota.

Održan II. ciklus edukacije ToT

24. i 25. travnja 2021. održan je drugi trening trenera u sklopu projekta “Uvod u robotiku” financiranog iz EU fondova.
Na edukaciji su sudjelovali sudionici iz 10 robotičkih klubova, iz raznih gradova Hrvatske. Za potrebe polaznici rješavali razne zadatke, kao što su: dovršavanje sastavljanja robota, bluetooth, ispis na ekran, logički izraz, grananje u programu, senzor udaljenosti i slično.

Održan I. studijski posjet PMF-u

20. ožujka 2021. održan je prvi studijski posjet PMF-u, prilikom kojeg su djelatnici PMF-a,
doc.dr.sc. Goranka Nogo i dr. sc. Goran Igaly pokazali prostore fakulteta polaznicima edukacije i održali prezentaciju: Osnovne informacije o PMF-u i Matematičkom odsjeku.

Održan I. ciklus edukacije ToT

20. i 21. ožujka 2021. održan je prvi trening trenera u sklopu projekta “Uvod u robotiku” financiranog iz EU fondova.
Na edukaciji su sudjelovali sudionici iz 10 robotičkih klubova, iz raznih gradova Hrvatske. Za potrebe treninga postavljane su raznolike arene na kojima su polaznici rješavali postavljene zadatke, kao što su: praćenje crte, detekcija kosine, daljinsko upravljanje, praćenje zida i slično.

Vijesti iz svijeta

Trenutno nema novih vijesti.

Vijesti iz Hrvatske

Trenutno nema novih vijesti.

Za medije

Iz medija

lenta_eu_fondovi